søndag den 18. november 2012

Palilet kugler i alle afskygninger!

Kugle nr. 1

Så er det snart jul! I år har jeg blevet "bidt" af at lave paliletkugler. Dette indlæg handler om mine paliletkugler. Der er flere forskellig nogle er lettere end andre, men fælles for dem alle er at de vil pynte på et juletræ Juleaften. 

Materiale: Flamingokugler i forskellige størrelser, palietter, perler, nåle (store og små), silkepapir, limlak, pensel, ståltråd.

Kugle nr. 2 
Kugle nr. 1 og 2 er
lavet i henholdsvis guld og rød. Hver paillet er sat på ved at man har taget en pyntenål, hvor man sætter en perle og en paillet på, dette går man hele vejen rundt på flamingokuglen indtil man har dækket det hvide så godt som overhovedet mulig. Den tager lang tid at lave, men den er også flot når den er færdig og glimter som en diskokugle. Den er rimmelig tung når den er færdig da der netop er så mange pailletter, perler og nåle. Hver forberedt på at bruge mange palietter. Kugle nr. 3
Kugle nr. 3 Hvis man  syntes at de forrige 
kugler har taget langtid , er det ingenting ved siden har denne kugle. Her skal du bruge almindelige knappenåle hvor du sætter 8 små perler på hver og til slut en paliet. Kuglen som det hele skal sidde på skal være mindre en de forrige kugler. Da jeg lavede den troede jeg aldrig, jeg ville blive færdig, men det gjorde jeg, og den er rigtig flot når den bliver færdig, men du skal bruge rigtig mange nåle og perler. denne kugle er fin at ligge i en skål, men du kan  også få en tråd i og hænge den op. 

Kugle nr. 4
Kugle nr. 5
Kugle nr. 4 og 5 er begge meget lette og lave, og meget billigere at lave end de to andre. Du begynder med at beklæde en flamingokugle med noget silkepapir. Du limer det fast med limlak. Lad det tørre helt igennem. Sæt da pailletter på kuglen, med nåle og perler på.  Lav en krog af ståltråd. Du kan købe en masse sjove palieter til billige penge i Søstrene Grene. 

Kugle 6 er lavet på et hjerteformet flammengo kugle. Princippet er det samme som kugle 1 og 2, men man skal huske at der er mindre plads da kuglen er mindre. Palileterne er lavet i lys pink, og man kan ane flamengo kuglen, hvis man vil slippe for dette må man male hjertet. 

Kugle nr. 6
Kuglerne 7 og 8 er lavet på ovale flammigokugle i henholdsvis grøn og blå. Princippet er det samme som 1, 2, 6.  
Kugle nr. 7 
Kugle nr. 8 
.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar - det varmer