Bloghjælp

Denne side er mit bud på lidt hjælp til din blog. Den første ting som jeg vil hjælpe med kan måske virke simpel og mærkelig på mange, men alligevel oplever jeg ofte, at blogger glemmer at instille tiden på deres blog, så den kører efter central amerikansk tid, og så får alle indlægene + kommentarene et mærkeligt tidspunkt. Det er specielt vigtig hvis man som blogger planlægger sine indlæg efter at de f.eks skal udgives kl. 12:00 dansk tid. Hvis man ikke har instillet bliver tiden en helt anden. Jeg har selv gjort det ved min julekalender blog, hvor jeg var ved at gå i panik over hvorfor mine indlæg ikke blev udgivet indtil jeg fandt fejlen.
Her kommer den første vejledning.. Jeg håber den kan hjælpe. Forklaringen står ovenfor billederne:
I din blogoversigt trykker du på Instillinger nederst

Nu er du kommet til Grundlæggende instillinger, hvor der er de grundlæggende oplysninger om din blog. Du skal videre til Sprog og formatering

Så er du ved at være ved vejs ende. Nu skal du indsætte tidszonen til den tidszone du tilhører i Danmark er det København. Nedenfor er det dato, og hvordan du ønsker det skal skrives. Når du har gjort det så HUSK at gem ellers kan det være lige meget. 


Hvis du har nogle spørgsmål så spørg endelig.. Enten som kommentar eller send en mail på: denkreativeidemager@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar - det varmer