Hende den kreative idemager

Hvem er jeg?
På denne sidde får du lige lidt mulighed for at læse om hvem jeg er. Jeg er en kvinde på 26 år. I ganske få dage mere bor jeg i Hammel mellem Silkeborg og Aarhus, men om få dage rykkes teltpælene op for at starte på en frisk og flytte til Aalborg. Jeg elsker at være kreativ og bloggen viser mine kreative ideer frem. Ideer som jeg finder på nettet, men også ideer der spirer i min hjerne. Jeg elsker at sy, og har netop fået øjnene op for zentangles en form for grafiske tegninger. Udover syning og tegning elsker jeg film, tv-serier og bøger. Jeg elsker specielt meget danske film nye som gamle. Af tv-serier elsker jeg danske tv-serier, hvor Matador, Lykke og Rejseholdet har et specielt sted i mit hjerte. Jeg er desuden også vild med den amerikanske tv-serie Gossip Girl. Jeg læser ofte bøger når tiden og lysten er til det. Jeg elsker at læse nyere bøger og læser meget bredt. Krimier har ikke helt fundet mit hjerte. Udover det er jeg også vild med at se håndbold og har da også set nogle stykker live. Jeg er pt BSV fan, men måske det ændre sig når jeg flytter til Aalborg. 


Lille mig anno 87 med min mor
Jeg blev lidt ældre her er jeg 5. 


Voksen blev jeg også. Billedet er taget for nogle år siden. Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg har længe gerne ville lave en for form hjemmeside, da jeg fandt på at blogge. Jeg begyndte for alvor i efteråret 2012 at fokusere på hvad jeg var god til, da jeg en den senere tid havde oplevet en del modgang med min uddannelse. En af de gode ting som jeg ofte har fået meget positiv anerkendelse for er min kreative evner. Derfor skulle min blog handle om det at være kreativ. Jeg vidste intet om at blogge da jeg begyndte, men har hele tiden holdt fast i at det der var vigtigt på min blog var mine kreative ideer.
For mig har det altid været svært at tro på mig selv, at jeg kunne noget og det jeg kunne at bruge det til noget. Jeg har altid haft svært at acceptere mine svage sider, og altid fået dem til at overskygge alt andet. Da jeg i efteråret 2012 oplevede at komme i virksomhedspraktik på en folkeskole, hvor jeg fik at vide af lederen at jeg ikke egnet mig til at være lærer. Det var et hårdt slag, da drømmen om at blive lærer havde været i mange år. Jeg har sidenhen gået i flere forskellige former for terapi for at få selvtillid til at leve videre med de ar som min kort periode på den skole gav, jeg fik mulighed for at tale med andre om hvilken umulig situation jeg var kommet i på skolen. Jeg anede ingen ting om hvad jeg skulle bruges til for jeg skulle vise intiativ og ansvar men det var i et miljø hvor muligheden ikke var tilstede, desuden følte jeg mig utrolig uvelkommen, så lysten til at gøre en indsats var der ikke. Men at få at vide at du ikke duer til noget af det du har brugt 4 år på er et hårdt slag, og sidenhen fik jeg også at vide at min rådgiver fra jobcenteret som var til med til et møde var chokkeret over den måde han talte. At en mand kunne bedømme mig så hårdt efter kun 14 dage virker meget chokkerende både for mig, men også om dem jeg sidenhen har talt med. 
Men 1. september begynder jeg på en ny uddannelse i Aalborg hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg håber jeg en dag vil få lysten til at blive lærer igen, men iøjeblikket må jeg erkende at lysten forsvandt fordi jeg kom det forkerte sted. 
Man plejer at sige, at man bliver stærkere efter modgang, hvilket jeg også håber på men jeg ved at det er en kamp, en kamp om at acceptermer mig selv og tro på mig selv.. ikke altid se på det jeg ikke kan men det jeg kan. Det er det jeg hele tiden har brugt min blg til, til at vise hvad jeg kan. 
  

Hvorfor den kreative idemager?
Ja noget skulle bloggen jo hedde. Jeg havde meget travlt da jeg skulle begynde på bloggen så jeg fandt bare på et navn. Det var vigtigt at navnet fortalte at det var en blog om det at være kreativ. I min header står der også By Ruskjær som mere refere til mig, men også til en anden blog jeg har som omhandler bøger, film og tv-serier.
herrehåndbold, og holder altid med BSV. 

Mere senere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar - det varmer