Links


På denne side vil der løbende komme links til hjemmesider som jeg er specielt glad for at bruge når jeg skal finde inspiration.

CChobby  er en online hobbybutik, hvor man kan købe en masse kreating. Det som jeg ofre bruger bloggen til at finde inspiration til nye kreative ting.

Søstrene Grenes hjemmeside er IKKE en side hvor man kan købe noget, men der er en rigtig god blog hvor man kan få ideer til hvad man kan lave af det man køber i Søstrene Grene.

Hendes Verden kender de fleste nok som det ultra kreative dameblad, men de har faktisk også en rigtig god hjemmeside, hvor du også kan få en masse opskrifter på strik, patchwork og meget andet. Ligeledes er der forskellige skoler hvor du kan lære bl.a. at strikke.

Stof2000 og Stof og Stil er selvfølgelig også online, og udover at du kan købe på denne hjemmeside kan du også få gratis mønstre og vejledninger. Stof2000's udvalg af gratis ideer er klart bedst, og findes under Snup ideen.

Hannes blog er en kombineret netbutik/blog. Hanne sælger utrolig billig og pænt patchwork. Hvis man ikke lige bor i nærheden af Vejerslev ved Thorsø og Hammel kan man købe stof og andre ting på hendes hjemmeside til en porto på kun 20 kr. Der er gratis ideer, men du kan også købe mønstre.

Jeg er ikke blevet sponsoreret af nogle af disse hjemmesider/virksomheder så holdningerne er helt mine egne.

Flere vil komme, men hvis du har en du gerne vil have tilføjet så send en mail til: denkreatividemager@gmail.com 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar - det varmer