mandag den 3. juni 2013

Weekendens sysler #uge 22

Sidste mandag lavede jeg et indlæg om hvad jeg havde lavet i den foregående weekend, og dette gør jeg så også denne mandag hvor det igen har stået på jobsøgning.

I fredags var jeg en lille tur Ikea for at drømme om ting jeg godt kunne tænke mig til mit lille hjem eller nok mere mit kommende nye hjem, hvor det så end bliver. Status er ihvertfald at jeg flytter fra min lejlighed om 1 ½ måned og foreløbig hen til min mor, og så håber jeg der dukker et værelse eller lignende op i Aalborg til mig. Men indtil da skal alt pakkes ned og pt ligner min lejlighed Jerusalems ødelæggelse.

Men weekenden bød ikke på så meget pakning, men mere lidt kreative sysler. Jeg fik lavet Popcakes, En DIY som kommer senere og lidt hårpynt til mine små niecer og mig.

Jeg har længe haft lyst til at lave Popcakes, men da jeg synes det tager noget tid har jeg udskudt det, men lørdag fik jeg taget mig sammen. Jeg fik bagt en chokoladekage som fik lov til at køle af og så blive smuldret, deri puttede jeg en form for frosting i og formede dejen til kugler, og stillede dem i køleskabet i nogle timer. Jeg dyppede kuglerne som var kommet på pinde i chokolade og dryssede krymmel på + resten af komfuret. Popcakes smagte bedst da de havde fået hårdt chokolade og var kolde. Inspiration og opskrifter til Popcakes fandt jeg på denne hjemmeside.Men jeg fik også lavet lidt hårpynt til min søsters to små piger og mig selv, for jeg var selv helt vild med hårspænderne. Opskriften og ideen til dem har jeg fundet på bloggen Laralil. De er supernemme at lave og en god måde at bruge rester på.


Sidst men ikke mindst vandt jeg i sidste uge et etui til hæklenåle som jeg synes er rigtig flot. Jeg vandt det på Alvildas blog og er super glad for det da det er utrolig flot og var rigtig pænt pakket ind så jeg heller ikke kunne lade være med at tage et par billeder af det. Jeg har også vundet andre Giveaway som jeg viser billeder af senere når de når frem til mig. Husk også at deltage i min Giveaway det kan være det er dig der vinder, evt. kommer der en ekstra lille gave med til den heldige vinder.


1 kommentar:

  1. Dejligt du synes om den lille gevinst :-) Skøn blog du har her Christina.

    SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer