søndag den 28. juli 2013

Hvor heldig kan man lige være i en genbrugsbutik?

Her i Hammel er der MEGET stille i sommerferien, meget mere end normalt alle på vejen er tilsyneladende taget på ferie og det virker som om jeg kan høre hvis naboen taber en nål på gulvet.. næsten..
I mandags var jeg i Ikea og købe en reol og andet nyt til min kommende bolig. På vejen hjem så jeg udenfor en af de lokale genbrugsbutikker at de solgte sættekasser, så da jeg var kommet hjem med tingene fra Ikea smuttede jeg ned i genbrugsbutikken og så på sættekasserne de solgte en del og jeg købte en fin en til 50 kr. Jeg vidste godt hvad der skulle ske med den, den skulle males og pyntes. Den fik nogle lag med min yndlings farve lilla og næste dag fik klippede papirstykker fra Søstrene Grene til alle 30 rum. Jeg kom desværre til at klippe næsten alle sammen forkert og så måtte jeg klippe igen, men færdig blev den og glæder mig til den bliver sat op i Aalborg.. Desværre lugter den meget hengemt så hvis nogen har en ide til at få lugt væk så kom med dem, men jeg håber lugten forsvinder med tiden.
Nu med dyr sat op i min lille lejlighed i Aalborg


Sådan så den ud da jeg købte den

Wupti så er den færdig og jeg er ret vild med den.. Nu er den parat til at mine små Schleicher dyr flytter ind


Med Kreative Hilsner Christina

3 kommentarer:

 1. Wow den er blevet rigtig fin :-)

  SvarSlet
 2. Såfglot den er blevet! :-)

  Det skulle meget gerne hjælpe på lugten, at den er blevet malet. Har du også malet den på bagsiden? Hvis ikke, så skulle du overveje at gøre det, så lugten bliver "indkapslet".

  Ellers er det en god idé at sætte et møbel, en trækasse el. lign, der lugter "gammel og hengemt" udenfor i nogle uger, så det kan blive luftet godt igennem. Det helt ideelle til dette er frostvejr (men dét er vi jo ikke rigtig leveringsdygtig i p.t.!)

  *SMIL* og god søndag fra Lisbet

  SvarSlet
 3. Tak ja jeg er også stolt af den.. jeg tror også jeg vil prøve at stille den under halvtaget så lugten forsvinder

  SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer