tirsdag den 30. juli 2013

Venten, venten og venten men endelig

Siden kom 08.00 i morges har kigget ud af vinduet for at se om Postbuddet kom, men tiden gik og lidt i 3 var jeg ved at være for alvor nervøs, så jeg ringede op til Det informationsvidenskabelig akademi i Aalborg for at høre om jeg nu var optaget, og ja det var jeg.. Jubi... 15.20 lå brevet så endelig i min postkasse jeg var optaget skønt. Nu kan jeg endelig kom igang med noget efter jeg de seneste 2 år oplevet utrolig meget modgang med henhold til min uddannelse som lærer. Jeg glæder mig meget til at starte, men også til at flytte tilbage til Nordjylland hvor jeg opvoksede og som jeg altid har følt som mit hjem. Jeg håber jeg på uddannelsen vil finde mig til rette og det så vader med folk der gider at ansatte mig når jeg færdig.

I dag har det stået på meget venten efter postbuddet, men i weekenden var jeg Saltum imellem Blokhus og Løkken i min fars sommerhus. Der var dejligt vejr, men jeg fik læst meget i "Og Bjergene gav genlyd" som er en helt fantastisk bog, som jeg vil fortælle senere når bogen om få dage er læst færdig. Udover læsning fik jeg lavet min til dato pæneste zentangles tegning. Jeg begyndte med sommerfuglen, men synes der manglede en blomst. Jeg er rigtig stolt af den, og havde egentlig tænkt på den som en Giveaway, men må tilstå at jeg er blevet for glad for den til at forære den væk... Men der kommer sikkert også en ny tegning som jeg vil give væk, jeg er ihvertfald blevet bidt.

Jeg er i fantatisk humør.. Uddannelse, lejlighed pr. 1. august og London fra på lørdag.. Og iaften står det på en fast tradition med min far, nemlig Wilhelmsborg Festspil som vi har været ude at se de sidste 15 år.. Håber ikke det regner for meget.


Med Kreative Hilsner Christina

3 kommentarer:

  1. Supersød tegning, hvor er den fin... Og London er fedest... Skal selv derover til september. Igen. Go tur... :-)

    SvarSlet
  2. Ja jeg elsker også London, dette er min 6. Gang

    SvarSlet
  3. Håber du er glad for dit nye studie, jeg blev selv uddannet bibliotebadekar i 1992, og har aldrig fortrudt, vi har altså SÅ meget tilfælles.... bortset fra alderen ;-)).

    SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer