tirsdag den 8. oktober 2013

I morgen er det bloggens fødselsdag

I morgen onsdag er det min blogs fødselsdag, den fylder et år. Et år hvor der er sket meget for mig, både godt og ondt. Bloggen har været med mig hele tiden.
Jeg begyndte at blogge fordi jeg synes jeg havde nogle kreative ideer som jeg gerne ville ud med, og synes blogging ville være den mest spændende måde, dengang vidste jeg intet om blogging og omfattende verden man pludselig bliver en del af.
For et år siden var jeg i Virksomhedpraktik på en skole, som for alvor gjorde at jeg mistede troen på mig selv og lysten til at være lærer - måske for bestandig. Fokusset blev derfor at finde noget der gjorde mig glad/lykkelig... Hmm svært, men jeg har altid vidst at jeg var god kreativ, og dette hjalp mig bl.a. ud af den krise som har fyldt mig meget det seneste år. Men terapi gjorde selvfølgelig også en stor del af det.
I dag et år efterat alt gik galt er jeg flyttede fra Hammel til mit barndomsområde - Aalborg.. Hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg er begyndt på en ny uddannelse og fået rigtig gode venner - hvilket jeg også altid har haft svært ved. Selvom jeg synes jeg skal kæmpe meget og ingenting kommer let til mig føler jeg mig faktisk rigtig lykkelig, men jeg ved også at det slag jeg fik for et år siden altid vil være der..
Det var egentlig ikke meningen at dette indlæg skulle være så personlig, men egentlig handle om hvad en god blog er, men det er en af de ting jeg synes er godt ved blogge er personligheden. Det at man viser lidt personlighed, men samtidig ikke krænger hver en tanke om sine børn og sig selv ud.. For mig er det også vigtigt at en blog er pæn at se på - jeg skifter tit layout og går ud fra den devise at hvis jeg selv kan lide den er den god - for, for mig er en blog en del af dig selv.
Husk at deltage i min Giveaway som bliver trukket i morgen aften..
Billedet er taget i sommers, men man kan jo drømme tilbage på de varme sommerdage her midt i efterårskulden..
Med Kreative Hilsner Christina

1 kommentar:

  1. Tillykke med dit første år i Blogville, Christina. :-)
    At blogge er et balanceakt ... Det skal være personligt, uden at det bliver FOR personligt - uden at man indvier alt og alle i enhver detalje - hvad enten det er godt eller skidt. Jeg vil ikke selv krænge mit inderste ud, ligesom jeg heller ikke har lyst til at læse om andre, der klasker hele livet op på bordet! Men ... dét er blot min personlige mening om emnet ... og så vidt jeg kan læse i dit indlæg her, så er vi ganske enige.
    Det er godt at læse, at du har fået det bedre. Vi får alle nogle "knubs" her i livet, og så er det godt at finde ud af, hvad der gør én glad!
    *SMIL* fra Lisbet

    SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer