søndag den 28. april 2013

Den svære to'er, 2. del

Ja jeg ved ikke hvorfor det altid er svære for mig at lave en 2'er af noget end det var med 1'eren, men sådan er det desværre, og dette penalhus er bestemt ingen undtagelse!!! Jeg havde længe gerne ville have mere af dette neon blomstret stof fra Stof og Stil som jeg er ret vild med, men det har været udsolgt rigtig længe, men så i tirsdags havde de stoffet (hurra) så købt jeg matchende sytråd... Alt var fint indtil jeg kom hjem. Først skulle mit nye Vlisofix styges på dug og stof, men det havde meget svært ved at blive strøget fast. Da det så endelig var gjort skulle det jo syes med mit nye sytråd, men enden på sytråden var fæstnet på en måde så den ikke var til at få løst, hvilket skabte stor frustrution ved mig, men det lykkedes da så nogenlunde at få løst til sidst. Det gik fint med at sy lynlås og så videre sammen, men indenvendig ville jeg sætte skråbånd på så man ikke kan se syningerne, men det havde symaskinen svært ved at sy sammen, og det lykkedes mig igen at knække en nål. Men færdig blev den, og lidt fladere end den forrige. Den er lidt skæv, men jeg håber jeg bliver glad for den.

Men selvom jeg lyder lidt negativ i dette indlæg er jeg ihvertfald glad for at den er færdig, og jeg for alvor gå neon amok, med mit store stykke stof i neon. 

Husk at deltage i min giveaway som trækkes i morgen
1 kommentar:

  1. Jeg synes det er blevet rigtig fint, selvom selve processen lyder som noget af en kamp:-) Jeg har også det stof, men ved endnu ikke hvad det skal bruges til.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer