torsdag den 25. april 2013

En IKEA poses forvandling

Jeg har meget stof,også mange store stykker stof som jeg ikke ved hvad jeg skal lave af. Heldigvis så jeg i weekenden på en anden blog, hvordan man kunne lave en opbevaringspose ved hjælp af lidt stof og en Ikea pose. Ting jeg havde i forvejen. Ikeaposer er vel næsten allemandseje i dag, for hvor er de gode til at hente vasketøj i. Men den pose er lavet af en blå Ikeapose, to forskellige stykker stof også fra Ikea. Jeg lavede posen efter samme princip som jeg har lavet mine Insidepoutposer. Men det var ikke så let som ved Insideoutposerne da der lige pludselig var flere lag, at tage hensyn til, så det blev ikke lige mit drømmesyn da den var færdig, men med lidt snilde og snyd blev den okay.

Senere fik jeg ideen til denne mulepose, da jeg skulle bruge en lukket pose til opbevaring. Jeg har lavet denne form før så det gik hurtigt, faktisk blev den lavet imellem to bagninger af hindbærsnitter. Da jeg havde lavet den havde jeg næsten brugt alt mit stof med de badende piger så det var skønt. Nu mangler jeg bare at lave noget af alt mit andet stof...

Jeg går og pusler med at lave en form for blog-veninde-kæde-bog så hvis nogen er friske på at være med så send en mail til denkreativeidemager@gmail.com eller smid en kommentar med din e-mail.

Husk at det er sidste frist for deltagelse i min Giveaway mandag den 29. april. Så hvis du ikke allerede deltager så er du MEGET velkommen til at deltage her.


                                                                                                 1 kommentar:

  1. Hej Christina,
    tak for gaven i "den hemmelige penneven"- leg, det er rigtig fint alt sammen (-:

    Knus Ketty / himmelspjæt

    SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer