mandag den 27. maj 2013

Weekendens sysler

Så er det mandag. For mange er det begyndelsen på endnu en arbejdsuge eller skoleuge, men for mig betyder mandag jobansøgnings dag.
Når det så ikke er det mest spændende/opmuntrende kan jeg jo lige se tilbage på hvad jeg lavede i weekenden. Udover at jeg så en masse tv blev det også til lidt andet.
I lørdags var jeg til Spejdernes lokale loppemarked som holdes hvert andet år. I år havde jeg selv doneret en del til loppemarkedet så det var sjovt at se det dernede. I år fik jeg købt en forsølvet lysestage til 20 kr. Hvilket jeg synes var rigtig billigt for så smuk en stage som minder mig om gamle film hvor de altid havde sådan en lysestage på natbordet. Det har jeg nu ikke til dels fordi der er skråvæg, men der er også meget rodet på mit natbord. Udover lysestagen fik jeg også købt en Sunquick kande til 5 kr. Jeg har længe gerne ville have en men synes den var for dyr i genbrugsbutikker og i for dårlig stand, men denne er både i rigtig god stand og så var den billig, og den er allerede blevet brugt og den har en god størrelse så den kan stå i mit køleskab.Men det blev også til lidt  kreativt. Jeg fik lavede 4 ølbrikker i kork, med mønstre i sølv og lyslilla. Jeg gjorde det ved hjælp af malertape. Synes selv de blev ret pæne. De blev lavet imens jeg så DM finalen KIF mod Aalborg. Når BSV ikke var med var jeg godt tilfreds med at Aalborg vandt.


Dette projekt hører ikke lige weekenden til, men derfor kommer der også lige et lille billed af min nyeste mobilsleeve. Det lykkedes for første gang at bruge sort kraftigt elastik til mobilsleeven.


Jeg regner med snart at sætte en giveaway i gang så hold øje... 

3 kommentarer:

 1. Hej Christina.
  Vil lige fortælle at du er vinderen af min give-away i samarbejde med Smuksak.
  Vil du ikke skrive en mail til mig. Adressen findes på min blog juliarunge :)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
 2. Tak Julia jeg har sendt en mail til dig. Håber jeg fik sendt den rigtigt

  SvarSlet
 3. Hejsa Christina

  Sikken en god idé. Så også kampen - den var fantastisk!

  Ha' en god weekend ...

  SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer