lørdag den 10. august 2013

London Calling

Selvom det var i torsdags jeg kom hjem får i lige lidt billeder og lidt om min tur til London her på en regnfuld lørdag.
Jeg elsker London. Denne gang var 6. gang jeg havde været i London siden 2010. Hver gang ser jeg nyt, men genser også noget af det jeg elsker allermest ved London. Jeg elsker byens puls, byens mange muligheder, men også den ro som jeg altid kan finde i byen.
Denne gang var det meget en kombination af mussere og butikker. Jeg er meget historie og kunstinteresseret og derfor er London en fantastisk by, hvor alle de store museumer er gratis. Af shopping stod det både på tøjkøb i Primark og bogkøb i Foyles.
Jeg er for det meste i teateret og se en musical, som mange der har været i London ved er en stor del af det at være i London, før har jeg set Grease, Mamma Mia, Phantom of the Opera, Løvernes Konge og Sweney Todd, denne gang stod det på Top Hat.
Jeg planlægger altid meget inden jeg skal til London, men forsøger også at leve impulsivt når jeg er afsted, men når man som jeg elsker planlægning er det en fornøjelse at have styr på de grundlæggende ting på forhånd. Eksempelvis transport t/r fra lufthavn, hvor jeg normalt tager toget prøvet jeg Easybus, hvilket er meget billigt, men problematisk hvis man som jeg er 178 cm, da der ikke er meget plads til benene. Jeg bor altid på vandrehjem, dels fordi det er billigt, men også en mulighed for at møde andre. Det er også en rigtig god indkvarteringsmulighed når man som jeg stort set altid rejser alene. Jeg har ofte synes at standarden på vandrehjemmene i London har været meget lave, men denne gang valgte jeg et lidt dyrere vandrehjem, nemlig Meininger Hostel og Hotel i South Kensington, og må sige det var en positiv oplevelse også at bo på en mindre sovesal. Desuden planlægger jeg altid hvilken musical jeg skal se, da jeg kan købe den gennem London Musicals, til billige penge, selvom de berømte musical som Les Miserables forsat er meget dyre. Før har jeg også brugt London billetter hvor man kan købe billetter til de mange betalende attraktion såsom London Eye, og ikke mindst Oyster card som nærmest er uundværdig i London, hvis man ikke vil have en virkelig dyr ferie med transport.

Ja det var bare lidt om hvorfor jeg elsker London, jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres tur til London.
Alle billeder sat sammen i en collage... 

Westminster Abbey - dyrt at komme ind at se, så jeg har aldrig været derinde, men den er også flot udenvendig 

Undergrundstogene er næsten altid stop fyldte, men oplevede ganske kort at jeg var den eneste i togsættet og det var da værd at tage billed af. 

Liberty et virkelig flot stormagasin - tæske dyrt selvfølgelig

På Trafalger Square ligger mit yndlingsmuseum i hele verden - nemlig National Gallery som er fantastisk. 

British museum - en museum som jeg synes er vigtig at se når man er i London - hvilket andre også synes

Med Kreative Hilsner Christina

2 kommentarer:

  1. Fantastisk ferie du der har haft.... Jeg står og skal planlægge 4 dage i London, min mand og jeg skal af sted... Vi er dog ikke til vandrehjemmenes sovesale, så det bliver hotel, alt efter hvad vi kan finde... British museum skal opleves, og af sted på lidt forskellige markeder skal vi også... Uh, jeg glæder mig, efter at have læst dit indlæg... :0)

    SvarSlet
  2. Det kan jeg godt forstå, godt at mit indlæg kan give lidt ekstra glæde

    SvarSlet

Tak for din kommentar - det varmer